sistemi

Krovni sistemi za ravne krovove

Danas se ravni krovovi mogu vidjeti na tvornicama i supermarketima, kao i na poslovnim i stambenim zgradama.

ravnikrov

Prednosti su očigledne i omogućuju maksimalnu iskorištenost prostora. Savršeno su upotrebljivi kao krovne terase, zelene površine ili parkirališta. Sa velikim brojem sistemskih rešenja, VILLAS nudi rješenja za svaki građevinsko-fizikalni zahtjev, za svaku zgradu i za svaki arhitektonski trend.

U izostanku nagiba, glavni fokus uspješne obrane od vjetra i ostalih vremenskih nepogoda je na pojedinačnim elementima krovne konstrukcije. Ravni krov predstavlja jedan složen sistem. Hidroizolacija koja štiti od vlage, izolacija i vodonepropusnost koja se sastoji od gornjeg i donjeg sloja - mora biti najviše kvalitete i optimalno odgovarati jedan drugom, uz istovremenu prikladnost za svrhu za koju se koriste.

Pravi slučaj za VILLAS: recite nam za što vam je potrebna zaštita i mi ćemo vam pokazati najbolji način da to napravite. Pružit ćemo vam krovni sistem posebno prema vašim zahtjevima, s garantiranom trajnom vodonepropusnosti. Topli ili hladni krov, zeleni krov, industrijski krov ili krov sa stazama. VILLAS ima najbolje rješenje za vaš ravni krov!


  Kontaktirajte nas

  Miroslav Hren

  mobile:   +385 (0)91 504 12 40
  e-mail:   miroslav.hren@bmigroup.com


   


   

  Najnovije vijesti:

  GAF kupuje ICOPAL - stvaranje globalnog lidera

  Pročitaj više

  Novi prodajni predstavnik

  Pročitaj više

  Villas internet stranice na hrvatskom jeziku

  Pročitaj više
  podloga