sistemi

Hidroizolacija mostova i parkinga

Kod hidroizolacije mostova i cesta, naglasak je na uvijek održavanju kvaliteta i kontrole troškova prilikom izvođenja javnih radova. VILLAS sistemi će sasvim sigurno zadovoljiti sve veće zahtjeve kad je u pitanju materijal koji se koristi!

most2

Početkom 60-ih godina prvi smo u Europi pružili mostovima pouzdanu hidroizolaciju korištenjem bitumenskih traka. Od tada je više od 40 miliona kvadratnih metara VILLAS traka ugrađeno širom svijeta što je dovoljno da se zemlja potpuno obuhvati trakom širine jednog metra.

ICOPAL je danas tržišni lider u Evropi. Naša sistemska rješenja sa stalnom kontrolom kvalitete su testirana i ispitana u skladu sa svim važnim europskim standardima. Svakodnevno su izložena provjeri na mostovima, auto-putevima kao i na magistralnim i regionalnim cestama širom svijeta. Aerodromi u Rusiji i Mađarskoj (Budimpešta), mostovi sa gustim saobraćajem u Njemačkoj, značajne europske transportne rute (auto-putevi Brenner, Tauern) i najvažniji mostovi u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i drugim zemljama jugoistočne Europe, samo su neki od primjera dokazanog kvaliteta VILLAS mosnih sistema.

  Kontaktirajte nas

  Miroslav Hren

  mobile:   +385 (0)91 504 12 40
  e-mail:   miroslav.hren@bmigroup.com


   


   

  Najnovije vijesti:

  GAF kupuje ICOPAL - stvaranje globalnog lidera

  Pročitaj više

  Novi prodajni predstavnik

  Pročitaj više

  Villas internet stranice na hrvatskom jeziku

  Pročitaj više
  podloga