sistemi

Krovni sistemi za nagnute krovove

Ni jedan tip krova ne pruža takav osjećaj zaštite i sigurnosti kao kosi krov. Od pamtivijeka upravo on je bio simbol za "krov nad glavom" i do današnjih dana je ostao osnovni izbor u okviru stambene izgradnje.

kosi krov

Trajno siguran krovni pokrivač, koji uz to pruža slobodu dizajna, samim tim ima specifičan značaj. VILLAS nudi potpuno vodonepropusne sisteme - od nagnutog ravnog krova pa do strmog kosog krova, od podloge pa do završnog pokrivača.

Vanjski krovni pokrivač koji je vodonepropustan, trajan i vizualno privlačan - bitumenska šindra - garancija su atraktivanog rezultata. Široki spektar oblika i boja omogućuju da bilo koji krov iz snova postane stvarnost. VILLAS šindra pogodna je čak i za zahtjeve koji postoje u visokim Alpskim predjelima. VILLAS Alpin je još jedno od sistemskih rješenja i odličan je za dijelove krova sa malim nagibom i pruža široki spektar mogućnosti za planiranje. VILLAS Alpin pruža i izuzetno veliku sigurnost na atmosferske prilike, pogotovo vjetar, što ga čini izuzetno pogodnim za primjenu na nagnutim i kosim krovovima izloženim jakim udarima vjetra (kao što su npr. sj.Jadran i Dalmacija izloženi jakim udarima bure).


  Kontaktirajte nas

  Miroslav Hren

  mobile:   +385 (0)91 504 12 40
  e-mail:   miroslav.hren@bmigroup.com


   


   

  Najnovije vijesti:

  GAF kupuje ICOPAL - stvaranje globalnog lidera

  Pročitaj više

  Novi prodajni predstavnik

  Pročitaj više

  Villas internet stranice na hrvatskom jeziku

  Pročitaj više
  podloga