bitumenski

Bitumenski hidroizolacijski proizvodi

VILLAS u svojoj ponudi ima različite proizvode izrađene od SBS, APP ili oksidiranog bitumena, koje se ugrađuju tradicionalnom metodom - varenjem plamenikom.

Membrane od SBS modificiranog bitumena su elastične, otporne na mehanička opterećenja i trajne. Kao takve, predstavljaju odličan izbor za mnoge građevinske potrebe. Ravni krovovi, izolacija podruma i temelja, popravak stare i dotrajale hidroizolacije na krovu, ... samo su neke od namjena za koje su SBS membrane pravi izbor.

Membrane izrađene od APP modificiranog bitumena prvenstveno odlikuje izdržljivost na visoke temperature. Samim tim, osnovnu primjenu nalaze kod hidroizolacija mosnih konstrukcija, parkinga, završnih slojeva krovnih sistema, itd.

Sa ponosom želimo naglasiti i asortiman proizvoda koji nije toliko zastupljen na tržištu Hrvatske - samoljepive membrane. Primjenom posebne tehnologije, ove trake ne zahtijevaju varenje plamenom, već se montaža svodi na jednostavno skidanje folije sa donje strane trake i razmotavanje na željenoj površini. Brzo, lako, jednostavno! To su odlike VILLAS samoljepivih bitumenskih membrana.

Svi proizvodni pogoni, u okviru ICOPAL grupe uključivo i VILLAS AUSTRIA, obavljaju svoju djelatnost sukladno standardu ISO 9001, osiguravajući time konstantan nivo kvalitete proizvoda, kao i visoki nivo usluge.


  Kontaktirajte nas

  Miroslav Hren

  mobile:   +385 (0)91 504 12 40
  e-mail:   miroslav.hren@bmigroup.com


   


   

  Najnovije vijesti:

  GAF kupuje ICOPAL - stvaranje globalnog lidera

  Pročitaj više

  Novi prodajni predstavnik

  Pročitaj više

  Villas internet stranice na hrvatskom jeziku

  Pročitaj više
  podloga