Internet stranice VILLAS na hrvatskom

15.10.2015

Poštovani posjetitelji naših stranica,

S osobitim zadovoljstvom Vam prezentiramo internet stranice tvrtke Villas Austria GmbH na hrvatskom jeziku. Kreirane su u korporativnom izgledu ICOPAL grupe koje je VILLAS ponosni član. 

Uz prezentacije ICOPAL-a i VILLAS-a tu ćete naći i naše sisteme hidroizolacije koji su dizajnirani po najstrožim austrijskim i njemačkim standardima, i kao takvi se uspješno primjenjuju na nebrojeno mnogo objekata na tržištima na kojima smo prisutni, a na zadovoljstvo krajnjih korisnika. Želja nam je da i kod nas u Hrvatskoj usvojimo neke od prikazanih sistema, koji su na objektima na kojima su već primijenjeni dokazali svoju učinkovitost i trajnost. 

VILLAS u svojoj djelatnosti stalno razvija nove proizvode i sisteme, a ovdje prezentiramo one koje bi našem tržištu mogli biti najinteresantniji.

Ukoliko neke od veza na stranicama (prema nekim dodatnim podacima o proizvodima) još uvijek ne budu u funkciji u vrijeme objavljivanja, molimo Vas za razumijevanje, jer ćemo naše stranice konstantno dopunjavati i obogaćivati sadržajima po zahtjevima korisnika.

Pozivamo Vas da se koristite našim stranicama što više i što češće.

   S poštovanjem,

Prodajni tim VILLAS AUSTRIA International


Villas sales team

Najnovije vijesti:

GAF kupuje ICOPAL - stvaranje globalnog lidera

Pročitaj više

Novi prodajni predstavnik

Pročitaj više

Villas internet stranice na hrvatskom jeziku

Pročitaj više
podloga